EX YU blog party "Pioniri maleni" - in Serbian

Dragi moji omladinci i omladinke,

u svetu bloga sam već neko vreme. Svakodnevno komuniciram kako sa našim, tako i sa stranim bloggerima, i ono što sam primetila je sledeće: naši fashion i food bloggeri se povremeno okupljaju uživo, kreativni bloggeri povremeno organizuju swapove ili izazove, ali još nisam naišla na organizovan linky party za blogove sa naših prostora. Možda takav neki party postoji, ali ja ne znam za njega, i zato se unapred izvinjavam. U svetu su takva okupljanja veoma uigrana, i svaki dan se organizuju na nekom od blogova. Ovakve online "žurkice" su odličan način da promovišete svoj blog, ali i da upoznate druge blogove i njihove autore. A, na kraju krajeva, to je i kranji cilj uključivanja u svet bloga, zar ne?

E pa iz tog razloga sam odlučila da organizujem jedan linky party za sve drage bloggere sa naših prostora. Pošto je ovo još uvek mlada ideja, i tek treba da sazri, nosiće jedan simboličan naziv:


Mogu da učestvuju svi koji žive na našim prostorima, koji su u dijaspori, praktično svi oni koji razumeju srpski, hrvatski, bosanski, makedonski, slovenački... Dok se ne uhodamo, party ću organizovati svake druge nedelje uveče, a poziv će biti otvoren do petka. Između toga mala pauza, jer želimo i neke druge stvari da radimo na svojim blogovima :)

Potrebno je samo da kliknete na plavo dugme dole, i da postavite link. Postavite svoje zapise, fotografije, rukotvorine, hejtove, hvale, outfitove, recepte... Šta god smatrate da bi i drugi trebali da vide.. Slobodno komentarišite, dajte predloge. Hajde da živnemo i da se još više družimo.

A ja vam dajem časnu pionirsku reč:

da ću marljivo učiti i raditi na ovom našem okupljanju, 
poštovati sve vas, i mlađe i starije, 
i biti veran i iskren domaćin i drug, 
koji drži datu reč!


Labels: , , , , ,